Signei Balderei-Sildedzei piešķirtas tiesības atsevišķi pārstāvēt "Olainfarm"

18.05.2021 07:02:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka AS “Olainfarm” valdes loceklei Signei Balderei-Sildedzei mainīts paraksttiesību apjoms, nosakot, ka uzņēmuma valdes loceklei ir tiesības pārstāvēt uzņēmumu atsevišķi. Tiesības atsevišķi pārstāvēt AS “Olainfarm” valdē ir arī Elenai Bushberg, Zanei Kotānei un uzņēmuma valdes priekšsēdētājam Jeroen Hidde Weites. Pēc vakar veiktajām izmaiņām, vienīgais valdes loceklis, kurš AS “Olainfarm” var pārstāvēt neviens viens pats, bet kopā ar vēl vismaz 2 personām, ir Raimonds Terentjevs.

Plašsaziņas līdzekļos ziņots, ka aizdomās par 42% AS “Olainfarm” akciju izkrāpšanu policija aizturējusi divus Čehijas pilsoņus un uzņēmuma bijušo valdes locekli Milanu Beļeviču, kuras pilnvaras farmācijas kompānijas valdē beidzās š.g. 30.aprīlī. 
Šobrīd AS “Olainfarm” reģistrēts viens nodrošinājums, kas aizliedz izdarīt ierakstus par izmaiņām uzņēmuma padomes sastāvā, kas balstītas uz 2020.gada 24.janvāra ārkārtas akcionāru sapulces lēmumu par padomes atsaukšanu un/ vai jaunas ievēlēšanu.

AS “Olainfarm” aizvadītajā gadā ar darba vietām nodrošinājusi 1234 darbiniekus. Kopumā valsts kopbudžetā nodokļu maksājumos uzņēmums aizvadītajā gadā samaksājis 13,46 milj. EUR, tostarp 8,18 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 5,07 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.