Dāvis Siksnāns iecelts par jaunreģistrētā "Printful Bits" valdes locekli

01.07.2021 07:05:00

Vakar, 30.jūnijā, AS “Printful Latvia” reģistrējis jaunu uzņēmumu – SIA “Printful Bits”. Lursoft izziņas informācija liecina, ka jaunreģistrētā uzņēmuma pamatkapitāls ir 2,8 tūkst. EUR, un tā juridiskā adrese atrodas Ojāra Vācieša ielā 6B. Šajā adresē atrodas gan AS “Printful Latvia”, gan AS “Draugiem Group” u.c. saistītie uzņēmumi. 
Vakar reģistrētā SIA “Printful Bits” patiesie labuma guvēji ir Inga Liberte, Lauris Liberts un Agris Tamanis, savukārt kā uzņēmuma vienīgā valdes amatpersona iecelts Dāvis Siksnāns.

Šobrīd Dāvis Siksnāns ieņem arī AS “Printful Latvia” valdes locekļa amatu, kā arī tam pieder pirms sešiem gadiem reģistrētais SIA “Regular”, kas nodarbojas ar datorprogrammēšanu.

AS “Printful Latvia” apgrozījums 2020.gadā audzis līdz 47,24 milj. EUR, savukārt peļņa – līdz 13,98 milj. EUR. Gada laikā uzņēmuma apgrozījums dubultojies, savukārt peļņa augusi par 73,5%, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Uzņēmums norāda, ka apgrozījuma būtiskāko daļu veido ieņēmumi no programmatūras nodrošināšanas.

Pārskata gadā AS “Printful Latvia” turpināja attīstīt programmatūras risinājumu, ieviešot vairākas norēķinu valūtas, jaunu integrāciju ar e-komercijas platformu Webflow, kā arī padarot Printful pieejamu franciski un vāciski runājošam tirgum. 2020.gadā uzņēmums arī atvēris savu otro ražotni Latvijā, biznesa centrā “Mārupe Smart Park”. Printful ražotnes kopējā platība ir 2800m2.

AS “Printful Latvia” pagājušajā gadā ar darba vietām nodrošinājis 409 darbiniekus.