Daugavpils uzņēmumam "Ingrid A" pērn apgrozījuma kritums par 17,29%

12.07.2021 02:47:00

Naftas produktu tirgotājs SIA “Ingrid A” 2020.gadā strādājis ar apgrozījuma kritumu, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Uzņēmums pagājušajā gadā apgrozījis 15,46 milj. EUR, kas ir par 17,29% mazāk nekā gadu iepriekš. Pārskata gadu naftas produktu tirgotājs noslēdzis ar 579,67 tūkst. EUR peļņu.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Ingrid A” norāda, ka Covid-19 uzņēmuma darbību ietekmējis nedaudz: “Samazinājām dažu degvielas uzpildes staciju darba laiku, samazinājām realizācijas cenas.” Šogad uzņēmums iecerējis samazināt saimnieciskās izmaksas, kā arī pievērst lielāku uzmanību klientu apkalpošanas sistēmai, lai izveidotu stabilu klientu loku.

SIA “Ingrid A” īpašumā ir 7 degvielas uzpildes stacijas, uzņēmums sadarbojas gan ar Latvijas lielākajiem, gan arī ar trešo valstu naftas produktu tirgotājiem. 

Lursoft izziņas informācija rāda, ka Daugavpilī reģistrētais SIA “Ingrid A” aizvadītajā gadā nodokļos valsts kopbudžetā samaksāja 7,99 milj. EUR. Pērn uzņēmums bija darba devējs 72 strādājošajiem.

1992.gadā reģistrētā SIA “Ingrid A” patiesie labuma guvēji ir Aleksandrs un Vjačeslavs Grahovski.