“Transcom Worldwide Latvia” 2020.gadā apgrozījis 6,9 milj. EUR

03.08.2021 00:56:00

Klientu zvanu centra pakalpojumu sniedzējs SIA “Transcom Worldwide Latvia” 2020.gadā turpinājis strādāt pie pakalpojumu klāsta paplašināšanas esošajiem klientiem, kā arī pie jaunu klientu piesaistes. Tas sekmējies ar uzņēmuma apgrozījuma pieaugumu, tam pērn sasniedzot 6,9 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pagājušajā gadā SIA “Transcom Worldwide Latvia” apgrozījums palielinājies par 13,15%. Finanšu gadu SIA “Transcom Worldwide Latvia” noslēdzis ar 19,7 tūkst. EUR peļņu. 

SIA “Transcom Worldwide Latvia” klienti pārstāv plašu nozaru klāstu – finanšu pakalpojumus, telekomunikācijas, elektroenerģiju, tiešo pastu, mārketingu. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka apgrozījuma ziņā lielākais SIA “Transcom Worldwide Latvia” klients ir “Western Union Processing Lithuania”, tāpat arī pakalpojumi tiek sniegti “Tele2”, “Latvenergo”, “DPD Latvia” u.c. klientiem. 2020.gadā SIA “Transcom Worldwide Latvia” saviem klientiem nodrošinājis pakalpojumus 9 dažādās valodās.

Aizvadītajā gadā SIA “Transcom Worldwide Latvia” veicis ieguldījumus, kas galvenokārt fokusēti uz pamatlīdzekļu atjaunošanu un investīcijām informācijas tehnoloģijās. 

Iesniegtajā gada pārskatā SIA “Transcom Worldwide Latvia” norāda, ka šogad tas fokusēsies uz apgrozījuma apjoma saglabāšanu, paplašinot un dažādojot pakalpojumu klāstu esošajiem klientiem un palielinot klientu bāzi. 

Lursoft izziņas informācija liecina, ka pirms divdesmit gadiem reģistrētais SIA “Transcom Worldwide Latvia” aizvadītajā gadā bija darba devējs 362 darbiniekiem. Pērn VID administrētajos nodokļos uzņēmums samaksājis 2,58 milj. EUR. 
SIA “Transcom Worldwide Latvia” īpašnieks ir zviedru kompānija Transcom WorldWide AB.