"Valmieras stikla šķiedra" padomi atstājis Andris Oskars Brutāns

20.08.2021 06:33:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings informē par izmaiņām AS “Valmieras stikla šķiedra” padomē. Savus līdzšinējos amatus saglabājušas visas padomes amatpersonas, izņemot Andri Oskaru Brutānu, kura vietā padomes locekļa amatā iecelts Hugues Lambert Jacquemin.

AS “Valmieras stikla šķiedra” padomes locekļa amatu Andris Oskars Brutāns ieņēma kopš 2015.gada, bet vēl pirms tam, kopš 1996.gada, ieņēma uzņēmuma viceprezidenta un valdes priekšsēdētāja amatus. Šobrīd Andris Oskars Brutāns ieņem amatu Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmumu asociācijā, kā arī biedrībā “KLUBS 13 plus”, kas atbalsta un veicina brīvā tirgus ekonomikas ideju valstī, pārstāv darba devēju attiecības sarunās ar valsts un pašvaldības institūcijām.

Pārskatu par 2020.gadu AS “Valmieras stikla šķiedra” vēl nav iesniegusi, savukārt 2019.gadā uzņēmums apgrozīja 88,69 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 397,96 tūkst. EUR zaudējumiem. Ar zaudējumiem uzņēmums strādāja arī 2018.gadā. VID sniegtā informācija liecina, ka aizvadītajā gadā AS “Valmieras stikla šķiedra” nodarbināja 1166 strādājošos.

Jānorāda, ka 2020.gadā AS “Valmieras stikla šķiedra” vairākkārt saņēmusi atbalstu nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadalei termiņos vai atlikšanai uz laiku līdz trim gadiem.