Austrumu slimnīcas telpas uzkops "Civinity Solutions" un "CS Apkope"

13.09.2021 06:19:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka 4,9 milj. EUR vērtajā SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” iepirkumā par telpu uzkopšanas pakalpojumu nodrošināšanu uzvarējuši SIA “Civinity Solutions” un SIA “CS Apkope”. Līguma darbības laiks – 36 mēneši.

Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija rāda, ka kopumā konkursā bija saņemti 4 pieteikumi.

Lietuviešiem piederošais SIA “Civinity Solutions” 2020.gadā apgrozīja 5,3 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 239,35 tūkst. EUR zaudējumiem. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka ar zaudējumiem SIA “Civinity Solutions” strādājis pēdējos četrus gadus. Pagājušajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 306 darbinieki.

Šogad SIA “Civinity Solutions” uzvarējis jau četrpadsmit iepirkumu konkursos, kamēr SIA “CS Apkope” – tikai vienā. SIA “CS Apkope” pērn apgrozīja 6,49 milj. EUR un arī strādāja ar zaudējumiem. Tie pagājušajā gadā sasniedza 404,05 tūkst. EUR. Zaudējumus galvenokārt radījuši uzsāktie pārkārtošanās procesi, kuru ietvaros tika nokomplektēts apkalpojošais personāls.

Uzņēmums sniedz dzīvojamo māju sanitārās uzkopšanas pakalpojumus un tehniskās apkalpošanas pakalpojumus, kā arī komercobjektu tehniskās apkalpošanas pakalpojumus.
Gan SIA “Civinity Solutions”, gan SIA “CS Apkope” īpašnieks ir AB “Civinity”, bet patiesais labuma guvējs – Deividas Jacka.