“LNK Industries” un “Nordes būve” kopā reģistrējuši jaunu pilnsabiedrību

22.09.2021 06:54:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 21.septembrī, jaunu pilnsabiedrību nodibinājuši AS “LNK Industries” un SIA “Nordes būve”. Jaunreģistrētās pilnsabiedrības nosaukums ir “NOVACON INDUSTRIES”, un tās juridiskā adrese atrodas Brīvības ielā 47 – 5, Rīgā. Minētajā adresē reģistrēti arī SIA “Nordes būve”, SIA “NOVACO”, SIA “KDGC ĪPAŠUMI”, SIA “AIDACO CONSTRUCTION”, kā arī vēl divas pilnsabiedrības.

Jaunreģistrētās pilnsabiedrības patiesie labuma guvēji ir Valdis Koks un Vadims Milovs.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Nordes būve” šobrīd iesaistīta piecās pilnsabiedrībās, savukārt AS “LNK Industries” – pat desmit.

SIA “Nordes būve” šogad kopā ar SIA “Aidaco Construction”, kura īpašnieks arī ir Valdis Koks, šogad uzvarējis 3,2 milj. EUR vērtajā iepirkuma konkursā par Rīgas cirka vēsturiskās ēkas Merķeļa ielā 4 pārbūvi. Savukārt AS “LNK Industries” šogad uzvarējis divos iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir par Rail Baltica “Starptautiskās lidostas “Rīga”” dzelzceļa stacijas, saistītās infrastruktūras un estakāžu būvdarbiem. 236,96 milj. EUR vērtajā iepirkumā AS “LNK Industries” uzvarējis kopā ar Ceļu būves firmu SIA “Binders” un Swietelsky AG.

Lursoft informācija liecina, ka 21.septembrī kopumā Latvijā reģistrēti 26 jauni uzņēmumi. No tiem 88% bijušas sabiedrības ar ierobežotu atbildību.