Piemērots nodrošinājums Liudmilai Ļebedevai piederošajām CBF “Ļ-KO” kapitāldaļām

23.09.2021 06:25:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa piemērojusi nodrošinājumu Liudmilai Ļebedevai piederošajām SIA CBF “Ļ-KO” daļām. Nodrošinājums liedz Liudmilai Ļebedevai piederošās 40 uzņēmuma daļas atsavināt, dāvināt, apgrūtināt, samazināt to vērtību vai arī nodot trešajām personām, nosakot, ka liegums neattiecas uz darbībām, kuru rezultātā kapitāldaļas iegūst prasītājs Oļegs Ļebedevs.

Liudmilai Ļebedevai pieder 40% SIA CBF “Ļ-KO” kapitāldaļu, savukārt pārējie 60% - Konstantīnam Ļebedevam.

Lursoft dati rāda, ka SIA CBF “Ļ-KO” ir vienīgais uzņēmums, kurā Liudmilai Ļebedevai šobrīd reģistrēta dalība.

SIA CBF “Ļ-KO” kopējais apgrozījums 2020.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 27,64%, sasniedzot 13,46 milj. EUR. No tiem 89,79% veidojuši ieņēmumi no ceļu un komunikāciju būves un remonta, savukārt vēl 10,21% devuši ceļa zīmju uzstādīšanas jomā sniegtie pakalpojumi. Uzņēmuma peļņa pagājušajā gadā palielinājusies līdz 2,99 milj. EUR. 

Runājot par attīstības plāniem, šogad SIA CBF “Ļ-KO” plāno piedalīties valsts rīkotajos iepirkumu konkursos, kā arī strādāt pie apgrozījuma un rentabilitātes rādītāju celšanas. 

Šogad SIA CBF “Ļ-KO” uzvarējusi divos iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir Rīgas domes Satiksmes departamenta 549,08 tūkst. EUR vērtais iepirkums par luksoforu atjaunošanu un pagaidu luksoforu objektu izbūvi.