“Latvijas autoceļu uzturētājs” atsaucis divas pilnvaras

28.09.2021 06:21:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” atsaucis divas š.g. aprīlī izdotas pilnvaras. Vienā no tām pilnvarnieks bija Vilnis Vitkovskis, savukārt otrā – Rita Kubarko.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka Vilnis Vitkovskis kopš š.g. 8.septembra ieņem VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” valdes priekšsēdētāja amatu, bet pirms tam kopš 2017.gada novembra ieņēmis uzņēmuma valdes locekļa amatu. Rita Kubarko kopš pagājušā gada septembra ir uzņēmuma valdes locekle. 

VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” valdi šobrīd veido divas amatpersonas, savukārt padomē amatus ieņem Uldis Reimanis un Andris Munda.

Pagājušajā gadā VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” kāpināja apgrozījumu līdz 82,53 milj. EUR, bet peļņu līdz 2,95 milj. EUR. No VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” kopējiem ieņēmumiem 72,27 milj. EUR pagājušajā gadā veidoja ieņēmumi no Deleģēšanas līguma izpildes par valsts autoceļu ikdienas uzturēšanu, 9% no apgrozījuma veidoja ieņēmumi no darbiem uz ceļiem, savukārt 3,2% - ieņēmumi no būvmateriālu realizācijas.

Pērn uzņēmums bija darba devējs 1277 darbiniekiem.