"Viadukts" uzvarējis 2,58 milj. EUR vērtā "Latvijas Valsts ceļi" iepirkumā

07.10.2021 09:04:00

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” izsludinātajā iepirkuma konkursā par ceļa pārvada, gājēju/velosipēdistu ceļu būvdarbiem (autoceļa A2 49,9 km) un deformācijas šuvju atjaunošanu (autoceļa A8 trīs posmos) uzvarējis Latvijas – Lietuvas kopuzņēmums SIA “Viadukts”, liecina Lursoft pieejamā informācija. Līgumcena – 2,58 milj. EUR.
Iepirkumu uzraudzības biroja sniegtā informācija rāda, ka konkursa ietvaros par iepriekšminēto darbu veikšanu bija saņemti 4 piedāvājumi.

Iepazīstoties ar Lursoft izziņas informāciju, redzams, ka šogad Latvijas – Lietuvas kopuzņēmums SIA “Viadukts” uzvarējis četros iepirkumu konkursos, no tiem lielākais ir iepriekšminētais iepirkums.

2020.gadā Latvijas – Lietuvas kopuzņēmums SIA “Viadukts” apgrozīja 4,3 milj. EUR un gadu noslēdza ar 1,03 milj. EUR zaudējumiem. Ar zaudējumiem uzņēmums strādājis jau pēdējos piecus gadus.

Pērn uzņēmums bija darba devējs 160 darbiniekiem.

Jānorāda, ka Latvijas – Lietuvas kopuzņēmums SIA “Viadukts” valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās pagājušajā gadā samaksāja 716,51 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 330,71 tūkst. EUR.