"Veselības centru apvienība" kāpinājusi apgrozījumu līdz 34,66 milj. EUR

12.10.2021 06:26:00

AS “Veselības centru apvienība” apgrozījums 2020.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 9,05%, sasniedzot 34,66 milj. EUR. Augusi arī uzņēmuma peļņa, rādītājam palielinoties no 2,69 milj. EUR 2019.gadā līdz 4,16 milj. EUR pērn.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka aizvadītajā gadā AS “Veselības centru apvienība” bija darba devējs 1556 darbiniekiem. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums pagājušajā gadā samaksājis 5,03 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 2,65 milj. EUR. Šobrīd AS “Veselības centru apvienība” ir reģistrētas 19 struktūrvienības.

AS “Veselības centru apvienība” izdevies saglabāt, noturēt un paplašināt savu pozīciju tirgū un stiprināt savu konkurētspēju pateicoties tam, ka uzņēmums turpināja uzlabot un pilnveidot veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību un kvalitāti. 2020.gadā uzņēmums veica ievērojamas investīcijas jaunākās paaudzes diagnostikas tehnoloģijās un personāla kompetences paaugstināšanā. Neskatoties uz Covid-19 pandēmijas ietekmi, AS “Veselības centru apvienība” 2020.gadā arī ievērojami palielināja medicīnas tūrisma pakalpojumus un veikto ķirurģisko operāciju skaitu.

AS “Veselības centru apvienība” attīstības stratēģija paredz kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu arī turpmāk. Pamatojoties uz uzņēmuma stratēģisko attīstības plānu, 2021.gadā tikšot attīstīti jauni veselības aprūpes pakalpojumi un pilnveidoti esošie. Uzņēmums ieplānojis būtiskus ieguldījumus infrastruktūrā, tāpat arī plāno atvērt 3 kompetences centrus un vairākus jaunus doktorātus.