Pārtraukta tabakas izstrādājumu un alkoholisko dzērienu tirdzniecības licenču darbība "Vēl vairāk saules" struktūrvienībā Lielirbes ielā 29

11.11.2021 07:20:00

Šonedēļ pārtraukta darbība SIA “Vēl vairāk saules” izsniegtajām licencēm alkoholisko dzērienu un tabakas izstrādājumu mazumtirdzniecībai uzņēmuma restorānā Lielirbes ielā 29, Rīgā, ziņo Lursoft Klientu Portfeļa monitorings.

Šobrīd SIA “Vēl vairāk saules” ir reģistrētas 10 struktūrvienības, tostarp, ne tikai uzņēmumam piederošie restorāni, bet arī tirdzniecības vieta, birojs, noliktava. Aizvien aktīva ir arī struktūrvienība Lielirbes ielā 29, Rīgā, kur šonedēļ pārtraukta abu akcīzes licenču darbība. Struktūrvienība reģistrēta 2005.gadā.

Ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs SIA “Vēl vairāk saules” 2020.gadā piedzīvojis apgrozījuma kritumu par 20,51%, tam samazinoties līdz 5,52 milj. EUR. Neskatoties uz apgrozījuma kritumu, pretstatā zaudējumiem 2019.gadā, aizvadīto gadu uzņēmumam izdevies noslēgt ar peļņu, kas pēc nodokļu nomaksas veidoja 258,80 tūkst. EUR. 

2020.gadā SIA “Vēl vairāk saules” pielāgojis savu darbību pandēmijas noteiktajiem ierobežojumiem, samazinot darbinieku skaitu un strādājot pie darbinieku produktivitātes rādītāju uzlabošanas. Apgrozījuma apmērus pandēmijas apstākļos uzņēmumam izdevies palielināt, piesaistot ēdienu piegādes kompānijas Wolt un Bolt, jo pandēmijas izplatības ierobežojošo pasākumu dēļ uzņēmumam nācies pārkārtot biznesa virzienu no klientu apkalpošanas restorānos uz piegādi mājās vai darba vietās. 

Aizvadītajā gadā uzņēmums bija darba devējs 192 darbiniekiem.

SIA “Vēl vairāk saules” patiesais labuma guvējs ir Mārtiņš Kalniņš.