Indulis Emsis atstājis kādreizējā "Eirokonsultants" valdi

17.12.2021 06:28:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka kādreizējais politiķis Indulis Emsis atstājis SIA “Eirokonsultants” valdi. Kopš novembra kādreizējais politiķis arī nav vairs atrodams uzņēmuma kapitāldaļu turētāju vidū. Pēdējos teju desmit gadus Indulim Emsim piederēja 65,38% SIA “Eirokonsultants” kapitāldaļu, un šajā laika posmā bijušais politiķis ieņēma uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu.

Kopš novembra par SIA “Eirokonsultants” vienīgo dalībnieku kļuvis Pēteris Lācis, kurš vakar arī iecelts par uzņēmuma vienīgo amatpersonu. Līdz ar šīm izmaiņām SIA “Eirokonsulants” nosaukums nomainīts uz SIA “BR Production”. Pēterim Lācim līdz š.g. augusta beigām piederējis SIA “Baltic Runabout”, kas pēc septiņu gadu darbības šogad likvidēts.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, vienīgais amats, kuru šobrīd ieņem Indulis Emsis, ir valdes locekļa amats pirms divdesmit gadiem reģistrētajā SIA “Eiroprojekts”.

SIA “BR Production” nodarbojas ar laivu izgatavošanu. Pērn tas apgrozīja 1 tūkst. EUR, gadu noslēdzot ar 1,25 tūkst. EUR zaudējumiem.