LSEZ “Meta-Plast” pērn kāpinājis apgrozījumu par 41,6%

28.01.2022 06:39:00

SIA LSEZ “Meta-Plast” 2021.gadā palielinājis sniegto pakalpojumu apjomus. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn uzņēmums kāpinājis apgrozījumu līdz 3,5 milj. EUR, bet peļņu līdz 406 tūkst. EUR. Lursoft dati rāda, ka pēdējā gada laikā ražotāja apgrozījums audzis par 41,64%.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA LSEZ “Meta-Plast” norādījis, ka saistībā ar Covid-19 pandēmiju un tās ietekmi uz globālo ekonomiku, uzņēmuma attīstības pasākumi ir apturēti līdz brīdim, kamēr situācija uzlabosies.

SIA LSEZ “Meta-Plast” pieder dāņu AS “Meta-Plast” un izgatavo detaļas piegādei mātes uzņēmumam. Papildu tam, uzņēmums izgatavo detaļas arī vietējiem klientiem. 
Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA LSEZ “Meta-Plast” atzīst, ka tā noietu tirgū patlaban vairāk dominē vietējais tirgus, taču tiek aktīvi strādāts arī pie ārvalstu pasūtītāju piesaistes. “Tirgus apjoms ir liels, jo metālapstrāde un mašīnbūve Baltijas un Skandināvijas valstīs ir ļoti augstā līmenī. Mūsu pakalpojumi ir pieprasīti, taču viss ir atkarīgs no Covid-19 izplatības,” iesniegtajā vadības ziņojumā skaidro SIA LSEZ “Meta-Plast”. Aizvadītajā gadā uzņēmums ar darba vietām nodrošināja 38 strādājošos.