Aizvadīto finanšu gadu "WESEMANN" noslēdzis ar zaudējumiem

01.02.2022 07:20:00

Laika posmā no 2020.gada 1.oktobra līdz 2021.gada 30.septembrim SIA “WESEMANN” apgrozījis 4,62 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 1,01 milj. EUR lieliem zaudējumiem. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā finanšu pārskata gadā bijis par 56,68% mazāks. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “WESEMANN” norādījis, ka 2021.gadā paveikto būvdarbu apjoms samazinājies vairāk nekā divas reizes.

Aizvadītajā gadā uzņēmumam divas reizes piešķirti granti apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

Lielāko apgrozījumu uzņēmumam aizvadītajā finanšu gadā nodrošināja ārējā ūdensvada un kanalizācijas, kā arī siltumtrašu būvniecības darbi.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “WESEMANN” pērn uzvarējis divos publisko iepirkumu konkursos. No tiem lielākais ir SIA “Ādažu Ūdens” 248,60 tūkst. EUR vērtais konkurss par ūdensvada un kanalizācijas spiedvada rekonstrukciju no Attekas ielas līdz notekūdens attīrīšanas iekārtām.

Kristīnei Papinovai un Ivaram Pauram piederošais SIA “WESEMANN” nodarbojas ar siltumapgādes, apkures, ventilācijas un gāzes objektu projektēšanu, montāžu un ekspluatāciju, ārējo inženiertīklu būvniecību, kā arī siltumenerģijas ražošanu un realizāciju.