Pārbūves darbus Tukuma PII "Vālodzīte" par 2,2 milj. EUR veiks "Marels Būve" un "Heinex"

09.03.2022 07:09:00

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Tukuma novada pašvaldības konkursā par Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes “Vālodzīte” pārbūvi energoefektivitātes paaugstināšanai un ārējo ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu atjaunošanu uzvarējuši SIA “MARELS BŪVE” un SIA “HEINEX”. Kopējā līguma summa veido nepilnus 2,2 milj. EUR.

Aizvadītajā gadā SIA “MARELS BŪVE” uzvarējis septiņos atklāto konkursu iepirkumos. To vidū ir gan Limbažu, gan Saulkrastu un arī Ādažu novada domes izsludinātie konkursi par dažāda veida būvdarbiem. Apjomīgākais konkurss, kurā 2021.gadā uzvarējis SIA “MARELS BŪVE”, ir par daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Salaspilī energoefektivitātes paaugstināšanas būvdarbiem, par kuriem ar uzņēmumu noslēgts 1,06 milj. EUR vērts līgums.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka 2020.gadā SIA “MARELS BŪVE” apgrozīja 3,7 milj. EUR un nopelnīja 37,82 tūkst. EUR.

SIA “HEINEX” tikmēr aizvadītajā gadā uzvarējis četros publisko iepirkumu konkursos. Tie lielākoties paredz ugunsaizsardzības sistēmu un ugunsgrēka atklāšanas sistēmu izbūvi.

Salaspils novadā reģistrētais SIA “HEINEX” 2020.gadā strādājis ar 447,95 tūkst. EUR apgrozījumu un 20,64 tūkst. EUR zaudējumiem.