“Auto Blitz” apgrozījums audzis par 37%

10.05.2022 06:46:00

Autotirgotājam SIA “Auto Blitz” aizvadītais gads bijis ekonomiski stabils, ar zināmu attīstību. Iesniegtais gada pārskats liecina, ka uzņēmums 2021.gadā kāpināja apgrozījumu par 37,04%, rādītājam sasniedzot 7,08 milj. EUR. Pretstatā iepriekšējā gada zaudējumiem, pērn strādāts ar 207,29 tūkst. EUR peļņu.

Lursoft dati rāda, ka pērn SIA “Auto Blitz” saņēmis valsts atbalstu Covid-19 krīzes seku mazināšanai gan apgrozāmo līdzekļu grantu, gan arī dīkstāves pabalstu un atbalsta algu subsīdijām veidā. 2021.gadā uzņēmumā bija nodarbināti 28 strādājošie.

Turpmākajā periodā SIA “Auto Blitz” pārdošanas aktivitātes tikšot koncentrētas uz aktīvu jauno automašīnu klientu piesaisti gan korporatīvajā, gan privātajā segmentā. “2022.gadā plānojam pārdošanas apjomu pieaugumu uz esošo modeļu bāzes un saistībā ar jaunu modeļu ienākšanu tirgū. Turpināsim attīstīt un nostiprināt savas pozīcijas kā lietotu Opel zīmola automašīnu tirdzniecības centrs, attīstot savu tirdzniecības platformu un tādējādi piesaistot jaunus klientus,” teikts SIA “Auto Blitz” vadības ziņojumā. Uzņēmums paredzējis paplašināt arī servisa klientiem pieejamo pakalpojumu klāstu.

SIA “Auto Blitz” patiesie labuma guvēji ir Viktor Siilats un Vitauts Tučkus.