Ģeogrāfisko informācijas sistēmu ieviesējs “Envirotech” apgrozījis 2,07 milj. EUR

17.05.2022 06:34:00

Ģeogrāfisko informācijas sistēmas risinājumu piegādātājs un atbalsta sniedzējs SIA “Envirotech” 2021.gadā turpināja iepriekšējā periodā sāktos projektus un aktivitātes, kā arī turpināja ieviest jaunas tehnoloģijas, apmācot savu personālu to veiksmīgai lietošanai.

Pērn SIA “Envirotech” turpināja attīstības darbu pie Valsts zemes dienesta informācijas sistēmas uzturēšanas un pilnveidošanas, tāpat arī turpināja Latvijas Gaisa satiksmes 3D vizualizācijas projektu, darbu pie projekta Dabas aizsardzības pārvaldē, SIA “Rīgas Ūdens” un arī ģeogrāfiskās informācijas sistēmas projekta Rīgas domē. 

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Envirotech” apgrozīja 2,07 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 115,02 tūkst. EUR peļņu. Uzņēmumā pagājušajā gadā bija nodarbināti 23 darbinieki.

“2021.gadā uzņēmuma finansiālie mērķi tika sasniegti. Kopumā, ņemot vērā Covid-19 pandēmijas ietekmi uz valsts ekonomiku, uzņēmums labi ticis galā ar saviem uzdevumiem un strādājis ar peļņu. Uzsākti ģeogrāfiskās informācijas sistēmas izstrādes un uzturēšanas projekti, kurus plānots pabeigt 2022.gadā,” teikts SIA “Envirotech” vadības ziņojumā.

Lietuviešu HNIT-BALTIC UAB un Oskaram Ribinskim piederošais SIA “Envirotech” šogad uzvarējis jau septiņos publisko iepirkumu konkursos.