Pirmajā darbības gadā “CORAL TRAVEL Latvia” apgrozījusi 4,24 milj. EUR

05.07.2022 07:18:00

Savu pirmo gada pārskatu iesniedzis pērn februārī reģistrētais tūrisma operatoru pakalpojumu sniedzējs SIA “CORAL TRAVEL Latvia”, ziņo Lursoft Klientu Portfeļa monitorings.

Gada pārskata dati rāda, ka laika periodā no 2021.gada 15. februāra līdz 2021.gada beigām SIA “CORAL TRAVEL Latvia” apgrozījis 4,24 milj. EUR, pirmo darbības gadu noslēdzot ar 5,85 tūkst. EUR zaudējumiem.

SIA “CORAL TRAVEL Latvia” turpmākā darbība tikšot vērsta uz vietējā un ārējā tirgus izpēti pakalpojumu sniegšanā, kā arī jaunu pakalpojuma veidu piedāvāšanu klientiem ar nolūku noturēt esošos un piesaistīt jaunus klientus.

Aizvadītajā gadā Turcijas kapitāla uzņēmums SIA “CORAL TRAVEL Latvia” bija darba devējs 12 darbiniekiem. Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās tas samaksājis 66,23 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 34,86 tūkst. EUR. Salīdzinot ar citiem tūrisma operatoru pakalpojumu sniedzējiem, SIA “CORAL TRAVEL Latvia” veiktās nodokļu iemaksas uz darbinieku bijušas būtiski augstākas. Lursoft aprēķinājis, ka pērn nozarē valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uz darbinieku  samaksāti vidēji 2,62 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 1,19 tūkst. EUR. Tikmēr SIA “CORAL TRAVEL Latvia” gadījumā tie, attiecīgi, bijuši 6,02 tūkst. EUR un 3,17 tūkst. EUR.

SIA “CORAL TRAVEL Latvia” šobrīd reģistrētas trīs struktūrvienības – interneta vietne, birojs, kā arī pārdošanas birojs tirdzniecības centrā “Rīga Plaza”.