Aizvadītajā finanšu gadā "Douglas Latvia" apgrozījis 20,5 milj. EUR

01.08.2022 07:44:00

Parfimērijas un kosmētikas preču mazumtirgotājs SIA “Douglas Latvia” laika periodā no 2020.gada 1. oktobra līdz 2021.gada 30.septembrim sasniedza 20,5 milj. EUR apgrozījumu, kas ir par 10,14% mazāk nekā gadu iepriekš. SIA “Douglas Latvia” norādījis, ka apgrozījuma kritums saistīts ar Covid-19 ierobežojumiem valstī un mazumtirdzniecības sektorā. “Neskatoties uz ierobežojumiem, uzņēmums pārskata gadu noslēdzis ar stabiliem peļņas rādītājiem, kas bija iespējams pateicoties stingrai izmaksu kontrolei un interneta veikala sniegumam,” teikts SIA “Douglas Latvia” vadības ziņojumā. Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka aizvadītajā finanšu gadā SIA “Douglas Latvia” nopelnīja 1,59 milj. EUR.

Jānorāda, ka 2021. gadā SIA “Douglas Latvia” vairākkārt saņēmis valsts atbalstu Covid-19 krīzes seku pārvarēšanai.

Aizvadītajā finanšu gadā SIA “Douglas Latvia” realizējis vairākus investīciju projektus, turpinot ieguldīt veikalu modernizācijā un zīmola nostiprināšanā Latvijā. Līdzīgi kā iepriekš, arī pērn uzņēmums lielu uzmanību veltīja sortimenta paplašināšanai ar jauniem preču zīmoliem, multi tirdzniecības kanālu attīstīšanai, darbinieku apmācībai un kvalifikācijas celšanai, kā arī kvalitātes standartu pilnveidošanai.

Arī šogad SIA “Douglas Latvia” prioritāte būs augsta līmeņa apkalpošanas nodrošināšana.

SIA “Douglas Latvia” pieder 23 fiziskie veikali visā Latvijas teritorijā, kā arī interneta veikals. Aizvadītajā finanšu gadā tirgotājs ar darba vietām nodrošināja 238 darbiniekus. Lursoft pieejamie dati rāda, ka SIA “Douglas Latvia” pērn nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 4,1 milj. EUR.

SIA “Douglas Latvia” pastarpināti caur SIA “Douglas Baltic” pieder Nīderlandē reģistrētajam Kirk Beauty Netherlands Holding B.V.