Reģistrēta biedrība "TTT-Rīga"

21.09.2022 06:47:00

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka š.g. 20.septembrī reģistrēta jauna biedrība “TTT-Rīga”. Par tās vadītājiem iecelti Normunds Narvaišs, kurš šobrīd ieņem arī RPSIA “Rīgas satiksme” padomes priekšsēdētāja vietnieka amatu, kā arī Juris Švanders. Lursoft izziņas dati rāda, ka Juris Švanders iepriekš ieņēmis amatus gan RPSIA “Rīgas satiksme”, gan arī SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” un citos uzņēmumos, taču šobrīd ir arī nodibinājuma “Basketbola klubs “TTT-Rīga”” likvidators.

Vakar reģistrētā biedrība “TTT-Rīga” izvirzījusi vairākus mērķus, tostarp, profesionāla, augsta līmeņa sieviešu basketbola kluba darbības nodrošināšanu Rīgā, pēctecīgas sieviešu basketbola sistēmas veidošanās sekmēšanu, bērnu un jauniešu intereses veicināšanu par basketbolu. Biedrība arī apņēmusies organizēt sporta spēles, turnīrus un nometnes, kā arī pasaulē popularizēt gan Rīgas, gan arī Latvijas basketbola vārdu.

Jaunās biedrības juridiskā adrese reģistrēta turpat, kur likvidējamais nodibinājums “Basketbola klubs “TTT-Rīga””, liecina Lursoft informācija, proti, Vestienas ielā 35, Rīgā.

Vakar, 20.septembrī, Biedrību un nodibinājumu reģistrā reģistrētas septiņas jaunas organizācijas.