"Koblenz Drošība" apgrozījumu pērn negatīvi ietekmējuši Covid-19 pandēmijas ierobežojumi

29.09.2022 06:37:00

SIA “Koblenz Drošība” apgrozījums pērn, salīdzinot ar gadu iepriekš, sarucis par nepilniem 10%, samazinoties līdz 3,88 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Apgrozījumu negatīvi ietekmēja Covid-19 pandēmijas ierobežojumi, kuri skāra uzņēmuma klientus un to maksātspēju. SIA “Koblenz Drošība” apgrozījums samazinājies fiziskās apsardzes pakalpojumā, bet tas daļēji kompensēts ar pieaugumu tehniskās apsardzes pakalpojumam.

Pēc tam, kad 2020.gadā uzņēmums strādāja ar 75,55 tūkst. EUR zaudējumiem, pagājušajā gadā pēc nodokļu nomaksas gūta 33,64 tūkst. EUR liela peļņa.

Uzņēmums norāda, ka tā darbība 2021.gadā bija stabila. “Ir turpināta iepriekšējos gados iesāktā attīstība, palielinot klientu skaitu un paplašinot sniegto pakalpojumu darbības zonas,” savā vadības ziņojumā norādījusi SIA “Koblenz Drošība”. Uzņēmumam ir vairāk nekā 11 tūkst. tehniskās apsardzes klientu, pamatā tas savus pakalpojumus nodrošina Rīgā un Rīgas reģionā, kā arī filiālēs Ventspilī, Jelgavā, Ādažos un Liepājā.

Šogad SIA “Koblenz Drošība” vadība paredz turpināt attīstīt visus galvenos darbības virzienus, izstrādāt un attīstīt jaunus produktus un pakalpojumu sniegšanu, kā arī ieviest modernas tehnoloģijas un apgūt jaunus tirgus.

Jānorāda, ka pērn uzņēmumā bija nodarbināti 155 darbinieki.

1996.gadā reģistrētā SIA “Koblenz Drošība” kapitāldaļu turētāji ir Simonta Deifta (90%) un Arnolds Koņevņikovs (10%).