"Salas zivis" pērn gan apgrozījuma, gan peļņas kritums

07.11.2022 05:16:00

Viens no lielākajiem saldēto, atvēsināto zivju, jūras velšu un citu saldēto pārtikas produktu izplatītājiem Latvijā un Lietuvā SIA “Salas zivis” 2021.gadā strādājis ar 16,2% apgrozījuma kritumu. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka aizvadītajā gadā uzņēmums apgrozīja 23,39 milj. EUR.

Līdz ar apgrozījumu sarukusi arī SIA “Salas zivis” peļņa, kas samazinājusies no 412,19 tūkst. EUR 2020.gadā līdz 170,3 tūkst. EUR pērn.

Jurijam Bezmeļņickim, Ivanam Borisenko un Jevgēnijam Nagornovam piederošais SIA “Salas zivis” aizvadītajā gadā bija darba devējs 133 darbiniekiem. 

Šogad SIA “Salas zivis” paredzējis iegādāties jaunas ražošanas iekārtas, kas dos iespēju izpildīt mazumtirdzniecības veikalu tīklu specifiskos pasūtījumus un dos iespēju samazināt cilvēku resursu produkcijas ražošanas procesā, kā arī būtiski palielinās produkcijas ražošanas jaudas. Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Salas zivis” norādījis, ka paredzējis šogad iegādāties ne mazāk kā 5 jaunas kravas automašīnas.
Izpildot mazumtirdzniecības veikalu tīklu prasības, 2022. gadā plānots uzsākt darbus, lai saņemtu ASC/MSC sertifikātu. Tā saņemšana dos iespēju uzņēmumam paplašināt sadarbību ar mazumtirdzniecības veikalu tīkliem.

SIA “Salas zivis” šobrīd reģistrētas 10 aktīvas struktūrvienības, tostarp arī Facebook un Instagram profili, liecina Lursoft izziņas informācija.