"KRASO" šogad plāno palielināt tirdzniecības apjomu par 5%

28.11.2022 00:49:00

Būvniecības un rūpniecisko krāsu un komplementāro materiālu tirgotājs SIA “KRASO” 2021.gadā apgrozījis 9,79 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums samazinājies par 6,59%. Pārskata gadu tirgotājs noslēdza ar 182,79 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.
Pērn uzņēmumā bija nodarbināti 66 darbinieki, tas nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 1,6 milj. EUR.

SIA “KRASO” vadība iesniegtajā vadības ziņojumā norādījusi, ka arī turpmāk uzņēmums strādās ar peļņu, kas galvenokārt iespējams pateicoties pārdošanas apjoma pieaugumam, izmaksu kontrolei un ilggadējas, uz klientu orientētas pārdošanas politikas rezultātā. Pateicoties uzkrātai pieredzei ilglaicīgā un stabilā sadarbībā ar materiālu piegādātājiem, tiek uzlaboti sadarbības noteikumi par labu uzņēmumam. Mazumtirdzniecības veikalos Rīgā, Liepājā un Daugavpilī aktīvas pārdošanas politika tiek apvienota ar kvalitatīvu klientu apkalpošanas servisu, precīzu loģistiku un optimālām izmaksām.

2022. gadā SIA “KRASO” plāno palielināt tirdzniecības apjomu par 5%.

SIA “KRASO” ir 2000.gadā reģistrēts uzņēmums, kas līdz  aizvadītā gada aprīlim bija zināms ar nosaukumu SIA “Krāsu serviss”. Uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Kristians Gabaliņš un Juris Robežs.