Veikta "Clean R" reorganizācija

03.01.2023 06:51:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 2. janvārī, veikta SIA “Clean R” reorganizācija, atdalot daļas no uzņēmuma un pievienojot tās SIA “Vizii Urban”, SIA “CleanR Trademark” un SIA “CleanR Verso”. Paziņojumu par plānoto reorganizāciju SIA “Clean R” bija publicējis jau aizvadītā gada septembrī.

Līdz ar reorganizāciju SIA “Clean R” pamatkapitāls samazināts no 1,6 milj. EUR līdz 1,2 milj. EUR.

Atkritumu apsaimniekošanas, kā arī telpu un teritoriju uzkošanas pakalpojumu sniedzēja SIA “Clean R” apgrozījums 2021.gadā saglabājies iepriekšējā gada līmenī, liecina Lursoft pieejamais uzņēmuma gada pārskats. 2021.gadā SIA “Clean R” apgrozīja 41 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 3,3 milj. EUR peļņu. Aizpērn uzņēmums uzsāka sniegt arī specializētos būvdarbu pakalpojumus ēku nojaukšanā, kā arī turpināja nodrošināt deratizācijas, dezinfekcijas un dezinsekcijas pakalpojumus.

Jānorāda, ka 2021.gadā, atdalot daļu no SIA “Clean R”, izveidots jauns uzņēmums SIA “Vizii”, tādējādi reorganizācijas ceļā nodalot telpu uzkopšanas virziena aktīvus. Jaundibinātais uzņēmums pārņēma un veiksmīgi turpināja nodrošināt telpu uzkopšanas pakalpojumus lidostā “Rīga”, Saeimā, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un ražošanas objektos, ārstniecības iestādēs un sociālās aprūpes centros, izglītības iestādēs un lielas noslodzes publiskajās telpās.