Reģistrē izmaiņas "TOI TOI Latvija" valdē

06.01.2023 06:17:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka no SIA “TOI TOI Latvija” valdes locekļa amata atcelts Kiura Mindaugas. Lursoft dati rāda, ka Kiura Mindaugas, kurš ir arī viens no SIA “TOI TOI Latvija” patiesajiem labuma guvējiem, uzņēmuma valdes locekļa amatā atradās kopš aizvadītā gada februāra.

Uzņēmuma valde turpina darbu divu amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētājas Anastasijas Karginas un valdes locekļa Andrzey Smolko.

Balstoties uz Lursoft Notikumu kalendāra datiem, vakar, 5. janvārī, izmaiņas amatpersonās reģistrētas 63 uzņēmumiem.

Salīdzinot ar iepriekšējo periodu, 2021.gadā SIA “TOI TOI Latvija” apgrozījums audzis par 27,4%, sasniedzot 3,4 milj. EUR. Iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norādījis, ka ienākumu palielināšanos sekmējuši vairāki faktori, tostarp, vairāku liela apjoma netipisku nomas projektu realizācija, kā arī uzņēmuma spēja operatīvi pielāgoties aktīvajam būvniecības sektoram – nodrošināt tā pieaugošās kvantitatīvās prasības.

2021.gadu SIA “TOI TOI Latvija” noslēgusi ar 390,35 tūkst. EUR peļņu.

SIA “TOI TOI Latvija” piedāvā biotualešu, konteineru, nožogojumu nomas pakalpojumus. Lursoft izziņas informācija liecina, ka SIA “TOI TOI Latvija” kapitāldaļu turētājs ir lietuviešu uzņēmums TOI-TOI Lietuva UAB, savukārt starp patiesajiem labuma guvējiem ir gan personas no Lietuvas, gan arī no Lielbritānijas, Austrijas un Austrālijas.