Par Juridiskās koledžas valdes priekšsēdētāju iecelta Rūta Lūce

11.01.2023 08:54:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA “Juridiskā koledža” vadībā. Š.g. 1. janvārī koledžas valdes priekšsēdētāja amatu atstāja tās ilggadējais vadītājs Tālavs Jundzis. Viņa vietā amatā stājusies Rūta Lūce. Vēl bez Rūtas Lūces SIA “Juridiskā koledža” valdē amatu ieņem arī Intra Lūce, kura kopš aizvadītā gada izskaņas ir koledžas vienīgā kapitāldaļu turētāja. Viņa koledžas valdes locekles amatu ieņem jau kopš 2004.gada. Jānorāda, ka iepriekš SIA “Juridiskā koledža” kapitāldaļas vienādās daļās dalīja Tālavs Jundzis, Arta Šneidere-Pavlovska un Intra Lūce.

Pēc aiziešanas no SIA “Juridiskā koledža” vadības un arī dalībnieku vidus, Tālavs Jundzis turpina ieņemt SIA “Latvijas Zinātņu akadēmijas Ekonomikas institūts” padomes locekļa amatu, kā arī darbojas Latvijas Juristu biedrībā.

SIA “Juridiskā koledža” reģistrēta 2000.gadā. Tās reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir 115,02 tūkst. EUR.

2021. gadā SIA “Juridiskā koledža” apgrozīja 582,9 tūkst. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 106,84 tūkst. EUR peļņu. Privātā koledža piedāvā studijas četros studiju virzienos: ekonomika, vadība, administrēšana un nekustamā īpašuma pārvaldība, kā arī tiesību zinātne un IT.