Paplašināta "Stiga RM" valde

12.01.2023 06:40:00

Vakar, 11. janvārī, būtiski paplašināta SIA “Stiga RM” valde, liecina Lursoft pieejamā informācija. Uzņēmuma īpašnieks un līdzšinējais vienīgais valdes loceklis Andris Ramoliņš iecelts par valdes priekšsēdētāju, savukārt valdes locekļu amatos iecelti Raivis Cakuls, Viesturs Krēvics, Jānis Osis un Raimonds Svikšs. Jānorāda, ka Raivis Cakuls kopš pagājušā gada maija bija SIA “Stiga RM” prokūrists ar tiesībām atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu. Kopš š.g. 3. janvāra gan Raivis Cakuls, gan Viesturs Krēvics ir arī SIA “Stiga RM Distribution” valdes locekļi. Raivis Cakurs kopā ar Andri Ramoliņu un arī Jāni Osi ieņem amatus arī SIA “Stiga RM Nami” valdē.

2021. gadā SIA “Stiga RM” izdevies būtiski pārsniegt plānotos finanšu rezultātus, kāpinot gan apgrozījumu, gan rentabilitāti. “Šo pieaugumu veidoja tālredzīgi realizēti mežu īpašumu un cirsmu iepirkumi iepriekšējos periodos un vispārēja pieprasījuma pieaugums pēc kokmateriāliem visā pasaulē, kas pozitīvi ietekmēja pārdošanas cenas,” vadības ziņojumā norādījis SIA “Stiga RM”.

Salīdzinot ar 2020.gadu, aizpērn SIA “Stiga RM” apgrozījums audzis par 80%, sasniedzot 43,05 milj. EUR, savukārt peļņa palielinājusies no 1,95 milj. EUR 2020.gadā līdz 9,41 milj. EUR 2021. gadā.

Andrim Ramoliņam piederošā SIA “Stiga RM” 2021.gadā bija darba devējs 248 darbiniekiem.