“Bridge” piemērots jauns nodrošinājums

16.01.2023 05:33:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka SIA “Bridge”, kas nodarbojas ar gaļas un gaļas produktu vairumtirdzniecību, vairumtirdzniecības starpniecības pakalpojumiem, kā arī strādā vairākos citos biznesa virzienos, ar zvērināta tiesu izpildītāja pieprasījumu piemērots aizliegums visa veida pārreģistrācijas darbībām.

Jānorāda, ka jau pagājušā gada decembra beigās uzņēmumam ar cita zvērināta tiesu izpildītāja pieprasījumu piemērots aizliegums reorganizācijai, pamatkapitāla samazināšanai, uzņēmuma veida maiņai, uzņēmuma vai tā daļu īpašnieku, kā arī amatpersonu maiņai.

Laika periodā no 2020. gada 1. decembra līdz 2021. gada 30. novembrim SIA “Bridge” apgrozīja 3,73 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas guva 145,40 tūkst. EUR peļņu. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka pēc tam, kad 2018.gadā uzņēmuma apgrozījums strauji pieauga līdz 8,74 milj. EUR, turpmākajos gados tas strādājis ar apgrozījuma kritumu. 

Uz š.g. 11. janvāri SIA “Bridge” nav reģistrēti nodokļu parādi, kas pārsniegtu 150 eiro.

Lursoft dati atklāj, ka SIA “Bridge” pieder 2003.gadā reģistrētais pārējo  transporta palīgdarbību uzņēmums SIA “TERED RAIL & LOGISTICS”.

SIA “Bridge” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Adilbeks Žanabajevs.