Reģistrētas izmaiņas "Skuba Latvija" valdē

23.01.2023 05:54:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitoringa informācija liecina, ka SIA “Skuba Latvija” valdi atstājis Kestutis Valašimas. Viņš SIA “Skuba Latvija” valdes locekļa amatu ieņēma jau kopš uzņēmuma dibināšanas 2007.gadā.
 
Līdz ar izmaiņu reģistrēšanu SIA “Skuba Latvija” valde turpina darbu divu amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja amatu turpina ieņemt Konstantīns Adejevs, bet valdes locekļa – Jaunius Tovilavičius.
 
Kravas automobiļu daļu tirgotājs un tehniskās apkopes un remonta pakalpojumu nodrošinātājs SIA “Skuba Latvija” 2021. gadā palielināja apgrozījumu līdz nepilniem 10,2 milj. EUR, bet peļņu pēc nodokļiem līdz 801,13 tūkst. EUR. Uzņēmums norādījis, ka tā apgrozījuma pieaugumu par 24,2% aizpagājušajā gadā veicināja trīs faktori, tostarp tas, ka kravas automašīnu rezerves daļu tirgu pameta XL Parts Baltics, tika palielinātas rezerves daļu cenas, kā arī divkāršots noliktavas sortiments.

SIA “Skuba Latvija” ir lietuviešu kapitāla uzņēmums, kas Latvijā reģistrēts 2007. gadā. Aizpērn uzņēmumā bija nodarbināti 54 strādājošie.

Lursoft dati rāda, ka šobrīd uzņēmumam ir reģistrētas deviņas aktīvas struktūrvienības.