"Douglas Latvia" valdes priekšsēdētājas krēslu atstājusi Dita Dricka

26.01.2023 06:15:00

SIA “Douglas Latvia” valdi atstājusi Dita Dricka, liecina Lursoft pieejamā informācija. Viņa uzņēmuma valdes priekšsēdētājas amatā atradās kopš 2010. gada aprīļa.

Pēc tam, kad no amata atcelta Dita Dricka, uzņēmumam nav iecelts jauns valdes priekšsēdētājs. Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Douglas Latvia” valdes locekļu amatus ieņem Artūrs Griņuks un Agnieszka Violetta Mosurek-Zava. Jāpiebilst, ka abiem valdes locekļiem aizvien ir tiesības pārstāvēt SIA “Douglas Latvia” tikai kopā ar valdes priekšsēdētāju, jo nav reģistrētas izmaiņas valdes locekļu paraksta tiesību apjomā.

Parfimērijas un kosmētikas preču mazumtirgotājs SIA “Douglas Latvia” laika periodā no 2020.gada 1. oktobra līdz 2021.gada 30.septembrim sasniedza 20,5 milj. EUR apgrozījumu, kas ir par 10,14% mazāk nekā gadu iepriekš. SIA “Douglas Latvia” norādījis, ka apgrozījuma kritums saistīts ar Covid-19 ierobežojumiem valstī un mazumtirdzniecības sektorā. “Neskatoties uz ierobežojumiem, uzņēmums pārskata gadu noslēdzis ar stabiliem peļņas rādītājiem, kas bija iespējams pateicoties stingrai izmaksu kontrolei un interneta veikala sniegumam,” teikts SIA “Douglas Latvia” vadības ziņojumā. Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka norādītajā laika periodā SIA “Douglas Latvia” nopelnīja 1,59 milj. EUR.

SIA “Douglas Latvia” šobrīd reģistrētas 23 aktīvas struktūrvienības, tostarp 21 veikals un arī interneta veikals.

SIA “Douglas Latvia” pastarpināti caur SIA “Douglas Baltic” pieder Nīderlandē reģistrētajam Kirk Beauty Netherlands Holding B.V.