Veiktas izmaiņas "Riga Bulk Terminal" valdē

30.01.2023 06:40:00

Aizvadītajā nedēļā izmaiņas reģistrētas SIA “Riga Bulk Terminal” valdes sastāvā, liecina Lursoft izziņas informācija. No uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amata atcelts Raimonds Kisiels, bet valdes locekļa – Konstantīns Sincovs. Uzņēmumam iecelts jauns valdes loceklis – Aleksei Migulin –, kurš šobrīd ir vienīgā uzņēmuma amatpersona. Jānorāda, ka jau kopš 2021. gada novembra SIA “Riga Bulk Terminal” ir reģistrēta prokūra, kas paredz tiesības Ruslan Pryanikov atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Riga Bulk Terminal” kapitāldaļu turētāji ir Kiprā reģistrētais Molesto Investments LTD un Latvian Bulk Holding Limited no Maltas. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs uz īpašumtiesību pamata ir Raimonds Kisiels.

2021. gadā SIA “Riga Bulk Terminal” apgrozījums samazinājās līdz 1,98 milj. EUR (2020. gadā – 3,69 milj. EUR, 2019.gadā – 6,09 milj. EUR) un uzņēmums turpināja strādāt ar zaudējumiem. Aizpērn to apjoms sasniedza 2 milj. EUR. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka SIA “Riga Bulk Terminal” strādā ar zaudējumiem jau kopš 2013. gada. Uzņēmumam šobrīd reģistrēta viena struktūrvienība – beramkravu termināls un piestātne Uriekstes ielā 28, Rīgā.