Veiktas izmaiņās "LPB" padomē

07.02.2023 06:20:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka veiktas izmaiņas AS “LPB” padomē. Dati rāda, ka no padomes nav atcelta neviena no līdzšinējām amatpersonām, taču veiktas izmaiņas to amatos. Tādējādi līdzšinējais AS “LPB” padomes priekšsēdētājs Juris Aizezers turpmāk būs uzņēmuma padomes loceklis, savukārt Atis Sausnītis, kurš iepriekš bija padomes priekšsēdētāja vietnieks, kļuvis par padomes priekšsēdētāju. Viņa vietnieks būs līdzšinējais padomes loceklis Juris Strautiņš. Lursoft izziņas informācija rāda, ka AS “LPB” padomes locekļa amatu turpina ieņemt Aloizs Norkus.

AS “LPB”, kas nodarbojas ne tikai ar pārtikas mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību, bet arī konditorejas izstrādājumu ražošanu un nekustamā īpašuma apsaimniekošanu, 2021. gadā apgrozīja 46,42 milj. EUR. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmuma peļņa pēc nodokļu nomaksas 2021.gadā bija 3,27 milj. EUR. 

Aizpagājušajā gadā AS “LPB” mazumtirdzniecības tīklā strādāja 41 pārtikas veikals, 1 tirdzniecības stends un 2 kafejnīcas. Saimniecisko darbību veica arī maiznīca “Priekule”.