Pārtikas produktu vairumtirgotājs "NORD-EXIM" aizvadījis veiksmīgu iepriekšējo pārskata gadu

07.02.2023 06:34:00

Pārtikas produktu vairumtirgotājs SIA “NORD-EXIM” laika periodā no 2021. gada 1. decembra līdz 2022. gada 20. novembrim kāpinājis apgrozījumu līdz 4,68 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 11,4%. Palielinājusies arī SIA “NORD-EXIM” peļņa, kas pēc nodokļu nomaksas sasniegusi 518,19 tūkst. EUR (gadu iepriekš – 310,82 tūkst. EUR).

Analizējot aizvadītā finanšu gada darbības rādītājus, SIA “NORD-EXIM” norāda, ka pārskata gads bijis īpaši veiksmīgs un ekonomiski stabils. Par to liecina ne tikai finanšu pārskata rādītāji, bet arī nodokļu un citu finansiālo saistību savlaicīga izpilde norēķinos ar valsts institūcijām, aizņēmējiem, partneriem un darba ņēmējiem.

Aizvadītajā pārskata gadā SIA “NORD-EXIM” turpināja iepriekšējos gados uzsāktos uzņēmuma darbības virzienus, tostarp, turpināja plānveidīgi īstenot uzņēmuma vadības uzsākto stratēģiju, kuras mērķis ir kļūt par lielāko pārtikas produktu izplatītāju Baltijas valstīs un būtiski paplašināt klientu skaitu Eiropas un Latvijas tirgū.

Jānorāda, ka uz 2022. gada 30. novembri SIA “NORD-EXIM” bija reģistrētas četras struktūrvienības: birojs, 2 noliktavas un tīmekļa vietne.

Lursoft dati rāda, ka 2008. gadā reģistrētā SIA “NORD-EXIM” kapitāldaļu turētāji ir Jeļena Svarevska un Aleksandrs Svarevskis.