Veiktas izmaiņas "Pigu Latvia" valdē

13.02.2023 00:37:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka SIA “Pigu Latvia” valdē Raimondas Žilenas nomainījis Ryšard Bogdanovič. Lursoft dati rāda, ka Raimondas Žilenas uzņēmuma valdes locekļa amatu ieņēma kopš 2018. gada septembra. SIA “Pigu Latvia” valdē bez Ryšard Bogdanovičs darbojas vēl trīs valdes locekļi.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka laika posmā no 2021. gada 1. aprīļa līdz 2022. gada 31. martam SIA “Pigu Latvia” apgrozīja 40,74 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 817,3 tūkst. EUR peļņu.

2021. gadā uzņēmums būtiski attīstīja savu Marketplace biznesu. Simtiem Latvijas pārdevēju kļuva par Marketplace pārdevējiem SIA “Pigu Latvia” piederošajā vietnē 220.lv ar tiešu piekļuvi klientiem. “Tika pievienotas jaunas produktu kategorijas, kā arī paplašināts esošais sortimenta klāsts, nodrošinot klientiem vēl lielāku izvēli un jaunu iepirkšanās pieredzi. Arī turpmāk plānojam paplašināt piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu un optimizēt izmaksu struktūru,” savā vadības ziņojumā norādījis SIA “Pigu Latvia”.

Lursoft dati rāda, ka lietuviešu kapitāla SIA “Pigu Latvia” šobrīd reģistrētas deviņas struktūrvienības.