“Kinetics Nail Systems” pamatkapitāls palielināts līdz 320 tūkst. EUR

13.02.2023 00:56:00

SIA “Kinetics Nail Systems”, kas specializējies gaismas cietējošo nagu laku ražošanā, aizvadītajā nedēļā palielinājis pamatkapitālu līdz 320 tūkst. EUR. Iepriekš ražotāja pamatkapitāls bija 307,04 tūkst. EUR. 

Lursoft Notikumu kalendāra sniegtā informācija liecina, ka pagājušajā nedēļā izmaiņas pamatkapitālā reģistrētas vairāk nekā 100 uzņēmumiem

SIA “Kinetics Nail Systems” ir viens no nedaudzajiem uzņēmumiem Eiropas Savienībā, kas ražo želejlakas, veiksmīgi konkurējot ar Ķīnas un ASV ražotājiem. 
2021. gads SIA “Kinetics Nail Systems” bija straujas izaugsmes gads, kura laikā uzņēmums sasniedza 55% apgrozījuma pieaugumu un pirmo reizi strādāja ar vairāk nekā 10 milj. EUR apgrozījumu. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka aizpērn uzņēmums apgrozīja 10,73 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 1,22 milj. EUR peļņu.

Straujo pieaugumu veicināja izaugsme kontrakta ražošanas klientiem, īpaši tiem, kuru zīmols orientēts uz mājas lietotājiem. Tas skaidrojams ar to, ka Covid-19 pandēmijas laikā, pastāvot salonu darbības ierobežojumiem, pieauga pieprasījums pēc želejlakām mājas lietošanai. Kontrakta ražošanas apgrozījums pret iepriekšējo gadu pieauga par 82%, sasniedzot 67% no uzņēmuma kopējā apgrozījuma.

SIA “Kinetics Nail Systems” reģistrēts 2010. gadā. Tā patiesais labuma guvējs ir Andžejs Stenclavs, kurš uzņēmumu kontrolē caur SIA “ASE Consulting”.