"A.C.B." padomē iecelts Pēteris Lejnieks

06.03.2023 06:28:00

Lursoft Klientu Portfelis informē par reģistrētajām izmaiņām AS “A.C.B.” padomē. Dati rāda, ka padomes priekšsēdētāja amatu arī turpmāk ieņems Rahmiels Deičs, bet padomes locekļa – Sergejs Medvedevs, savukārt no amata atceltā padomes priekšsēdētāja vietnieka Dzintara Pomera vietā iecelts Pēteris Lejnieks. Lursoft dati rāda, ka viņš šobrīd ieņem amatus vienlaikus sešos uzņēmumos.

Amatu AS “A.C.B.” padomē Dzintars Pomers ieņēmis kopš 2015. gada vasaras.

Būvkompānijas AS “A.C.B.” apgrozījums 2021.gadā palielinājās līdz 73,74 milj. EUR, kas gada laikā ir pieaugums par 26,5%. Augusi arī uzņēmuma peļņa, sasniedzot 794 tūkst. EUR.

2021.gadā AS “A.C.B.” turpināja darbību ceļu būves nozarē, kas ietver tādus darbus kā autoceļu izbūve, asfaltbetona ieklāšana, tiltu izbūve, apakšzemes komunikāciju būve, bruģējuma izbūve, beramo celtniecības materiālu ieguve, kā arī sniedza celtniecības mehānismu pakalpojumus.

Pārskata gadā tika turpināti “A.C.B.” grupas integrācijas pasākumi, lai palielinātu kopējo grupas sadarbību un uzlabotu tās pārvaldību, optimizējot resursus un stiprinot tirgus pozīcijas.  Paralēli tika veikti ieguldījumi uzņēmuma attīstībā, kā rezultātā AS “A.C.B.” turpmākajos gados būtiski palielinās apgrozījumu un rentabilitāti.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka “A.C.B.” konsolidētais apgrozījums 2021.gadā sasniedza 105,36 milj. EUR, un gads noslēgts ar 2,68 milj. EUR zaudējumiem.

Aizpērn AS "A.C.B." bija darba devējs 407 darbiniekiem.

Lursoft dati rāda, ka 2022. gadā AS “A.C.B.” uzvarējis 14 publisko iepirkumu konkursos.