“BF-ESSE” plāno paplašināt ražoto uztura bagātinātāju piedāvājumu

17.03.2023 06:23:00

SIA Firma “BF-ESSE”, kas nodarbojas ar uztura bagātinātāju ražošanu un vairumtirdzniecību, kā arī sniedz zobārstniecības pakalpojumus, 2022. gadā palielināja apgrozījumu par 8%. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pagājušajā gadā uzņēmums apgrozīja 5,08 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 715,26 tūkst. EUR peļņu. Iesniegtajā gada pārskatā redzams, ka no aizvadītā gada kopējā apgrozījuma 3,96 milj. EUR veidoja medicīnas pakalpojumi.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka 2022. gadā SIA Firma “BF-ESSE” daudz spēka un līdzekļu veltīja uztura bagātinātāju preparātu līnijas izveidošanai un akreditēšanai atbildīgajās institūcijās. Pateicoties savām ražošanas iespējām, SIA Firma “BF-ESSE” palielinājusi uztura bagātinātāju pārdošanas apjomus gan Latvijā, gan arī citās Eiropas Savienības valstīs, tāpat arī uzņēmumā paplašināts darbinieku skaits. Lursoft dati rāda, ka pērn uzņēmumā strādāja 49 darbinieki.

Šogad SIA Firma “BF-ESSE” plāno izstrādāt un paplašināt ražoto uztura bagātinātāju preparātu klāstu, savukārt stomatoloģijas nodaļu paredzēts aprīkot ar jaunām iekārtām.

SIA Firma “BF-ESSE” reģistrēta 1991. gadā un pieder Nataļjai Rubenei (76%), Arturam Rubenam (12%) un Aleksandram Vladimirovam (12%).