Rotaļlietu tirgotājam "Anvol" jauns apgrozījuma un peļņas rekords

22.03.2023 06:48:00

Rotaļlietu tirgotājs SIA “Anvol” 2022. gadu aizvadījis veiksmīgāk nekā 2021. gadu, par ko liecina arī uzņēmuma finanšu rezultāti. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka līdz ar Covid-19 pandēmiju tirgotāja apgrozījums ievērojami saruka, 2021. gadā tam samazinoties līdz 5,99 milj. EUR (-19,91%, salīdzinot ar 2020.gadu), savukārt pagājušais gads nesis pieaugumu. SIA “Anvol” 2022. gadā apgrozījis 8,97 milj. EUR, kas ir par teju 50% vairāk nekā gadu iepriekš. Balstoties uz Lursoft Multi atskaites datiem, aizvadītā gada apgrozījuma rezultāts bijis augstākais visā SIA “Anvol” darbības vēsturē. Pagājušajā gadā arī sasniegta SIA “Anvol” darbības vēsturē lielākā peļņa, kas bijusi teju divas reizes lielāka nekā gadu iepriekš. Tirgotāja peļņa palielinājusies līdz 612,97 tūkst. EUR pēc nodokļu nomaksas.

Šogad SIA “Anvol” paredzējis palielināt apgrozījumu, paplašinot esošās tirdzniecības vietas un turpinot paplašināt preču sortimentu. Tā īstenošanai nepieciešama loģistikas optimizācija, lai turpinātu attīstīt esošo veikalu veiksmīgāku pārdošanas stratēģiju, piesaistot klientus ar papildu aktivitāšu ieviešanu. Jānorāda, ka ar 2022. gadu SIA “Anvol” atvēlējis lielāku finansējumu dažādām mārketinga un tirdzniecības veicināšanas aktivitātēm, organizējot dažādas loterijas, veidojot mārketinga materiālus, kā arī izveidotas dažādas partneru sadarbības un organizēti pasākumi, kas kopumā palīdzējuši palielināt apgrozījumu. Arī 2023. gadā SIA “Anvol” paredzējis atvēlēt lielāku finansējumu mārketinga un tirdzniecības veicināšanas aktivitātēm.

SIA “Anvol” savu darbību uzsāka 1997.gadā. Šobrīd uzņēmumam reģistrētas 10 aktīvas struktūrvienības, kurās pērn kopumā nodarbināti 76 darbinieki.

SIA “Anvol” kapitāldaļu turētāji ir Svetlana Moskalenko, Sergei Sevtsov un Stanislav Nemko.