Dins Šmits atstājis amatus "Repharm" un tā grupas uzņēmumu padomēs

29.03.2023 06:44:00

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Dins Šmits vakar atcelts no amatiem visu “Repharm” grupas uzņēmumu padomēs. Jānorāda, ka D. Šmits ieņēmis amatus AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika”, AS “RPH marketing Latvia”, AS “Sentor farm aptiekas”, AS “Recipe Plus”, AS “RPH Business Support”, AS “Repharm”, AS “Veselības centru apvienība” un AS “Aprūpes birojs” padomēs.

Šobrīd Dins Šmits turpina ieņemt amatus sev piederošajos SIA “Integer Consulting” un SIA “Celeritas”, kā arī ir SIA “RSU Ambulance” valdes loceklis.

Savulaik Dins Šmits vadījis SIA “GlaxoSmithKline Latvia”.

"Dins Šmits pievienojās mūsu uzņēmumu padomēm 2016. gadā un šajā laikā ir sniedzis būtisku pienesumu uzņēmumu izaugsmē. Īpaši vēlos izcelt viņa ieguldījumu uzņēmumu pārvaldības uzlabošanā un modernizācijā, stratēģiskās attīstības virzienu izvēlē, redzamību un atbildīgu rīcību sabiedrībā. Kā svarīgāko uzskatu viņa vadībā sasniegto mūsu uzņēmumu vērtības būtisku pieaugumu," komentē AS "Repharm" padomes priekšsēdētājs Andrejs Leibovičs, vēlot Šmitam sasniegumus turpmākajās profesionālajās gaitās.