"Biļešu paradīze" apgrozījums pērn pārsniedzis pat pirmspandēmijas gada rezultātu

27.04.2023 06:25:00

SIA “Biļešu paradīze” apgrozījums 2022. gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, audzis par 111%. Balstoties uz Lursoft Muti atskaites sniegtajiem datiem, SIA “Biļešu paradīze” apgrozījums audzis arī salīdzinājumā ar 2019. gadu, kas bija pēdējais pārskata gads pirms Covid-19 pandēmijas. “Tas izdevies pat neskatoties uz to, ka pārskata gada pirmos trīs mēnešus joprojām bija spēkā pandēmijas apkarošanai valstī noteiktie ierobežojumi, kas tieši skāra arī uzņēmuma pamatdarbību. Nestabilitāti tirgū radīja arī Krievijas postošais iebrukums Ukrainā un augstā inflācija,” iesniegtajā vadības ziņojumā skaidrojusi SIA “Biļešu paradīze”. Gada pārskata dati rāda, ka pērn SIA “Biļešu paradīze” apgrozīja 2,18 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 787,7 tūkst. EUR peļņu.

Uzņēmums skaidro, ka redzamus augļus devusi tā pārdomātā attīstības un klientu piesaistes politika, kas tika īstenota pandēmijas laikā. Tehnoloģiju attīstība un jaunu risinājumu piedāvājums ļāva SIA “Biļešu paradīze” saglabāt esošos klientus un piesaistīt jaunus. Rezultātā, jau sākot ar 2022. gada aprīli, uzņēmums nodrošināja augstus biļešu tirdzniecības rādītājus, teju katru mēnesi pārspējot vēsturiski labākos pārdoto biļešu apjomu rādītājus.

Pārskata periodā SIA “Biļešu paradīze” aktīvi turpināja uzlabot un pilnveidot uzņēmuma rīcībā esošās tehnoloģijas, kā arī klientiem pieejamo sistēmas funkcionalitāti. Veikti nozīmīgi biļešu sistēmas administrācijas uzlabojumi, ieviesta jauna biļešu kontroles mobilā aplikācija un citi uzlabojumi.

2023. gada sākumā SIA “Biļešu paradīze” uzrāda stabili augstus rādītājus, kas atbilst vai pārsniedz iepriekšējās prognozes. Šī gada janvāris pārdoto biļešu apjoma ziņā apsteidz līdz šim pieredzētos gada sākuma apjomus.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Biļešu paradīze” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir AS “DELFI”. Pērn uzņēmumā strādāja 12 darbinieki.