SIA PRO 1 STAGE gadu noslēdzis ar 51,534 tūkst.Ls zaudējumiem

23.05.2013 09:06:00

SIA PRO 1 STAGE, kas ir viens no vadošajiem uzņēmumiem pasākumu tehniskā nodrošinājuma jomā Baltijas valstu reģionā, apgrozījums 2012.gadā sarucis līdz 452,343 tūkst.Ls, kas ir kritums par 9,88%, liecina iesniegtā pārskata dati. Pārskata gada finansiālais rezultāts uzņēmumam ir 51,534 tūkst.Ls zaudējumi.

Pērn uzņēmums apkalpojis ievērojamu skaitu pasākumu gan Latvijā, gan kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā. SIA PRO 1 STAGE iekārtas izmantotas festivālā Summer Sound, Starptautiskajā populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursā Jaunais Vilnis, pasākumā Studentu paradīze, kā arī vairākos pilsētas svētkos un sporta pasākumos.

SIA PRO 1 STAGE vadība norāda, ka uzņēmuma turpmākais mērķis ir attīstīt un piedāvāt arvien jaunus profesionālos pakalpojumus, īstenojot jebkuras radošās idejas, izmantojot atbilstošas tehnoloģijas un uzkrāto pieredzi. Uzņēmuma vadības ziņojumā arī skaidrots, ka veiksmīga turpmākā SIA PRO 1 STAGE attīstība iespējama, meklējot un piesaistot sadarbības partnerus ne tikai Latvijā un Eiropas Savienības valstīs, bet arī vitu valstu tirgū, tādejādi palielinot apgrozījumu un piedāvājamo sortimentu.

Lursoft datu bāzēs pieejamā informācija liecina, ka SIA PRO 1 STAGE vienīgais īpašnieks ir Ivars Šenbergs, kurš patlaban ir kopumā 14 dažādu uzņēmumu kapitāldaļu turētājs.