"Pica Lulū" īpašnieka "Later Ltd" apgrozījums 2022. gadā sasniedzis 7,76 milj. EUR

03.05.2023 01:35:00

Picēriju tīkls “Pica Lulū”, kas pieder SIA “Later Ltd”, 2022. gadā strādājis ar 7,76 milj. EUR lielu apgrozījumu, kas ir par aptuveni 36% lielāks nekā 2021. gadā. Uzņēmums iesniegtajā gada pārskatā norādījis, ka apgrozījuma pieaugums saistīts ar papildu mārketinga aktivitātēm, Wolt un Bolt piegādes platformu izmantošanu un jaunu struktūrvienību atvēršanu pērn novembrī. Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka SIA “Later Ltd” peļņa pērn bijusi par 14,3% mazāka nekā gadu iepriekš. Peļņu samazinājis ražošanas izmaksu pieaugumus. Jānorāda, ka 2022. gadu SIA “Later Ltd” noslēdza ar 257,8 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Later Ltd” norādījis, ka tas 2022. gadā mērķtiecīgi turpināja uzturēt augstu savas produkcijas kvalitāti, galvenokārt izmantojot Latvijas ražotāju produkciju, nodrošinot un izpildot piegādes garantijas termiņus un vienlaicīgi veicinot klientu lojalitāti “Pica Lulū” zīmolam.

Šogad SIA “Later Ltd” turpinās darbu pie stingras izmaksu optimizēšanas un kontroles, kā arī jaunu risinājumu ieviešanas klientu apkalpošanas līmeņa un darbības efektivitātes uzlabošanā.

Lursoft dati rāda, ka šogad martā SIA “Later Ltd” svinēja savu 30 gadu pastāvēšanas jubileju. Uzņēmums reģistrēts 1993. gada 3. martā. Tā patiesie labuma guvēji ir Pēteris Ints Ruģelis un Elmārs Ronalds Tannis.

Aizvadītajā gadā SIA “Later Ltd” ar darba vietām nodrošināja 188 darbiniekus. Uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā 2022. gadā samaksājis nepilnu 1 milj. EUR, tostarp 262,36 tūkst. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī un 605,03 tūkst. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās. Lursoft izziņā pieejamā informācija liecina, ka SIA “Later Ltd” veiktās nodokļu iemaksas uz vienu darbinieku pērn bijušas augstākas nekā ēdināšanas nozarē vidēji.