"Grifs AG" pērn strādājis ar zaudējumiem

10.05.2023 06:29:00

Drošības pakalpojumu sniedzējs SIA “GRIFS AG” 2022. gadā palielinājis apgrozījumu līdz 9,17 milj. EUR, kas ir par 3,13% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma apgrozījums palielinājies ceturto gadu pēc kārtas.

Lursoft pieejamajā gada pārskatā redzams, ka pagājušo gadu SIA “GRIFS AG” noslēdzis ar 56,23 tūkst. EUR zaudējumiem. Lursoft Multi atskaites dati rāda, ka pēdējo reizi ar zaudējumiem SIA “GRIFS AG” strādājis 2018. gadā.

SIA “GRIFS AG”, kura patiesie labuma guvēji ir Ainars Bundulis un Guntis Uzuliņš, 2022. gadā bija darba devējs 572 darbiniekiem. Pērn uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 4,79 milj. EUR, tostarp 2,1 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 1 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Iesniegtajā gada pārskatā SIA “GRIFS AG” norādījis, ka šogad viena no tā prioritātēm ir uzņēmuma izaugsme, lai palielinātu gan apgrozījumu, gan klientu skaitu. Uzņēmums plāno intensīvāk attīstīt apsardzes un instalāciju jomu jaunāko tehnoloģiju ieviešanā, kā arī turpināt uzlabot esošo pakalpojumu kvalitāti. Lursoft izziņas dati atklāj, ka 2022. gadā SIA “GRIFS AG” uzvarējis divos publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais (līgumcena – 303,7 tūkst. EUR) bijis Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta izsludinātais konkurss par tiesībām sniegt apsardzes un signalizācijas pakalpojumus.