"AJ Produkti" apgrozījums audzis par 15,6%

16.05.2023 06:46:00

Biroja un noliktavu iekārtu tirgotājam AS “AJ Produkti” 2022. gadā izdevies palielināt pārdošanas apjomus, gada tirdzniecības apgrozījumam, salīdzinot ar gadu iepriekš, pieaugot par 15,6%. Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka 2022. gadā AS “AJ Produkti” apgrozīja 8,58 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 333,09 tūkst. EUR peļņu. Apgrozījuma pieaugumu palīdzēja sasniegt veiksmīga tirdzniecība uzņēmuma jaunajā salonveikalā, kā arī e-komercija, dažādu projektu realizācija, jaunu klientu piesaistīšana un aktīvs darbs ar esošajiem klientiem.

Jānorāda, ka pagājušajā gadā AS “AJ Produkti” bija darba devējs 14 darbiniekiem. Tirgotājs nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā pērn samaksājis nepilnus 2 milj. EUR.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka 2023. gadā AS “AJ Produkti” turpinās pastāvīgo ieguldījumu ilgtspējīgas uzņēmējdarbības jomā. Šogad tiks strādāts pie e-komercijas, kā arī servisa kvalitātes attīstības, ilgtermiņa attiecību nodrošināšanas ar klientiem, kā arī izmaksu optimizācijas.

1999. gadā reģistrētā AS “AJ Produkti” patiesais labuma guvējs ir zviedrs Johansson Bengt Anders.