Pēc sešu gadu pārtraukuma "Hotel Jūrmala SPA" pērn atkal guvusi peļņu

18.05.2023 08:55:00

Pēc sešu gadu zaudējumiem SIA “Hotel Jūrmala SPA” pērn atkal guvusi peļņu, liecina Lursoft Multi atskaites dati. Tie rāda, ka vēl 2021. gadā SIA “Hotel Jūrmala SPA” zaudējumi sasniedza 432,58 tūkst. EUR, bet pagājušais gads noslēgts ar 627,33 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Iesniegtajā gada pārskatā redzams, ka 2022. gadā SIA “Hotel Jūrmala SPA” apgrozījusi 5,88 milj. EUR, kas ir trešais augstākais apgrozījuma rādītājs visā uzņēmuma pastāvēšanas vēsturē. Aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 140 darbinieki.

“Pārskata gadā pēc divu gadu Covid-19 pandēmijas ierobežojumiem uzņēmums atkal strādāja normālā režīmā un viesnīcas noslodze ievērojami pieauga,” vadības ziņojumā norādījusi SIA “Hotel Jūrmala SPA”. Tajā arī lasāms, ka šogad SIA “Hotel Jūrmala SPA” izvirzījusi mērķi veiksmīgi atjaunot viesnīcas darbību pēc ārkārtas stāvokļa beigām, kā arī kāpināt apgrozījumu vismaz līdz 6 milj. EUR.

2004. gadā reģistrētās SIA “Hotel Jūrmala SPA” kapitāldaļu turētājs ir igauņu Hotell Jurmala OU, savukārt patiesie labuma guvēji – Olav Miil un Marcel Vichman. Lursoft izziņā par Igaunijas uzņēmumiem pieejamie dati rāda, ka Hotell Jurmala OU ierakstīta reģistrā 2012. gadā. Jānorāda, ka šajā gadā igauņu kompānija arī kļuvusi par SIA “Hotel Jūrmala SPA” kapitāldaļu turētāju, pirms tam tās dalībnieku sarakstā atrodamas citas juridiskās personas no Igaunijas.