"Iepirkumu grupa" turpmākā darbība tiks virzīta uz jaunu sadarbības partneru piesaisti

19.05.2023 09:09:00

SIA “Iepirkumu grupa”, kas nodarbojas ar mārketinga starpniecības pakalpojumu un iepirkumu vadības pakalpojumu sniegšanu veikaliem “top!”, 2022. gadā kāpinājusi apgrozījumu līdz 12,07 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamā informācija. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn uzņēmuma apgrozījums audzis par 8,55%. Pagājušo gadu SIA “Iepirkumu grupa” noslēgusi ar 148,94 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka SIA “Iepirkumu grupa” finansiālā rezultāta pamatā ir veiksmīgi realizētie mārketinga projekti. Uzņēmuma turpmākā darbība tiks virzīta uz jaunu sadarbības partneru piesaisti un esošo partneru konkurētspējas palielināšanu tirgū.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Iepirkumu grupa” dalībnieku vidū atrodamas sešas juridiskās personas. Lielākais kapitāldaļu turētājs ir SIA “Firma Madara 89”, kam pieder 56,51% no visām SIA “Iepirkumu grupa” daļām.

Aizvadītajā gadā SIA “Iepirkumu grupa” bija darba devējs 37 darbiniekiem. Uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 569,08 tūkst. EUR.