"Rīgas acs" apgrozījusi 3,6 milj. EUR

24.05.2023 06:49:00

SIA “Rīgas acs” aizvadītajā gadā sistēmas ekspluatācijas stadijā nodrošināja informatīvās sistēmas programmatūras un elektroniskā aprīkojuma, kā arī specializēto iekārtu darbību, uzturēšanu un regulāru sistēmas atjaunināšanu. “Programmatūras un elektroniskā aprīkojuma uzturēšana ietver automātiskās transporta līdzekļu uzraudzības sistēmas, videonovērošanas sistēmas, alkometra sistēmas un citu apakšsistēmu funkcionalitātes nodrošināšanu,” teikts SIA “Rīgas acs” vadības ziņojumā. Līdztekus iepriekšminētajam, SIA “Rīgas acs” pagājušajā gadā arī nodrošināja iesniegto vizuālās informācijas materiālu pārraidīšanu Rīgas sabiedriskā transportlīdzekļos uzstādītajos monitoros. Uzņēmums norādījis, ka pērn tas nodrošināja 62 uzstādīto pasažieru informēšanas tablo informatīvās sistēmas programmatūras un elektroniskā aprīkojuma, kā arī specializēto iekārtu darbību, uzturēšanu un darbības atjaunināšanu.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2022. gadā SIA “Rīgas acs” apgrozīja 3,6 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 124,2 tūkst. EUR peļņu.

2011. gadā reģistrētā SIA “Rīgas acs” pieder Rīgas pašvaldības kapitālsabiedrībai “Rīgas satiksme”. Aizvadītajā gadā uzņēmumā strādāja 10 darbinieki.