“Storent” vadība 2023. gadā plāno ienākumu stabilitāti un peļņu

24.05.2023 09:43:00

Industriālās tehnikas nomas kompānija SIA “Storent” iesniegtajā gada pārskatā norāda, ka 2022. gadā uzņēmumam bija jāsaskaras ar ģeopolitiskās situācijas izaicinājumiem. Tie tieši ietekmēja arī kopējo būvniecības nozari. “Tika veiksmīgi turpināta digitalizācijas un tiešsaistes pasūtījumu platformas attīstība uzņēmumā. Uzņēmums turpināja pārnomātās tehnikas daļas palielināšanu pakalpojumu portfelī,” teikts SIA “Storent” vadības ziņojumā.

Salīdzinot ar 2021. gadu, kad SIA “Storent” apgrozīja 17,68 milj. EUR, pērn tā apgrozījums palielinājās par 3,81%, sasniedzot 18,35 milj. EUR. Pārskata gadu uzņēmums noslēdzis ar 1,7 milj. EUR.

SIA “Storent” pārskata gadā turpināja piedāvāt savus pakalpojumus 12 nomas punktos visā Latvijā. Lursoft izziņā esošā informācija atklāj, ka pagājušajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 73 darbinieki.

Iesniegtajā vadības ziņojumā par attīstības plāniem 2023. gadā uzņēmums norādījis, ka šogad sagaidāms turpinājums Eiropas Savienības fondu līdzekļu apgūšanā, kas veicinās būvniecības apjoma pieaugumu. Uzņēmuma vadība paredz nozares izaugsmi, turpinoties Rail Baltica, dzīvojamā sektora, kā arī citiem stratēģiskajiem un civilās būvniecības projektiem. Ņemot vērā iepriekšminēto, SIA “Storent” vadība 2023. gadā plāno ienākumu stabilitāti un gadu noslēgt ar peļņu.

2003. gadā reģistrētā SIA “Storent” kapitāldaļu turētājs ir AS “Storent Investments”, savukārt patiesie labuma guvēji – Erī Esta un Andris Pavlovs.