"Selva Būve" uzvarējusi 4,92 milj. EUR vērtā iepirkumā

11.07.2023 06:50:00

Lursoft izziņā pieejamā informācija liecina, ka Nodrošinājuma valsts aģentūras atklātajā konkursā par ēku Stabu ielā 89 un Bruņinieku ielā 72B, Rīgā pārbūvi uzvarējusi SIA “Selva Būve”. Kopējā līgumcena veido 4,92 milj. EUR. Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija rāda, ka savus piedāvājumus konkursā bija iesnieguši 3 pretendenti.

Lursoft dati atklāj, ka šis ir pirmais publiskais iepirkums, kurā šogad uzvarējusi SIA “Selva Būve”. Pērn uzņēmums uzvarējis divos iepirkumos, iegūstot tiesības būvēt stādu šķirošanas un apstrādes kompleksu Mežvidu kokaudzētavā (AS “Latvijas valsts meži” iepirkums, 10,33 milj. EUR) un Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra izsludinātajā konkursā uzvarot par tiesībām NBS Aviācijas bāzē Rembates pagastā, Ogres novadā būvēt ēdnīcu un nojaukt esošā kluba ēku (5,56 milj. EUR).

Rolandam Orlovskim piederošās SIA “Selva Būve” pārskats par 2022. gadu vēl nav pieejams. Balstoties uz VID publiskotajiem datiem, pērn uzņēmumā strādāja 43 darbinieki. Būvnieks valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās pērn samaksājis 310,36 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 161,70 tūkst. EUR.